Er det bedre at køre aircondition i dit hjem hele dagen

Er det meget bedre at køre min klimaanlæg hele tiden eller omdanne den, når jeg forlader?

Når temperaturniveauet stiger, er vi alle tilbøjelige til at holde tingene kølige hjemme. Men stabilisering, bare hvordan vi bruger vores klimaanlæg vil påvirke, hvor meget de elektriske omkostninger stiger med varmen. 

Her hos A / C Guys har vi nogle tips til at hjælpe dig med at træffe en beslutning, den bedste metode til at bruge dit klimaanlæg effektivt.

Lad det køre hele dagen?

ACG er det meget bedre at køre mit klimaanlæg gennem hele dagen 

Faktum er, at løb hele tiden vil koste dig meget mere, fordi det ofte bliver køling af din bolig, da udendørs sipper det kølige indefra med tiden. Det er den anden lov af termodynamik. 

Men nogle vil sige, at det er meget mere pålideligt at køre dit klimaanlæg hele tiden, fordi det angiver dit air condition i sydney vil helt sikkert aldrig behøver at arbejde for vanskeligt ved enhver form for tilbud, der indikerer, at du køler din bolig til det etablerede temperaturniveau. Mens den tænkning kan lyde logisk, er det ikke en af ​​de mest effektive måder at køre et klimaanlæg på.

Slå termostaten op, mens du er væk

ACG er det meget bedre at køre mit klimaanlæg gennem hele dagen 

Dit klimaanlæg vil køre med den højest mulige effektivitet, når den kører fuld kraft, for det er præcis, hvordan de udvikles. Ud over det ved at vende din termostat op på et par niveauer, mens du går på arbejde, sparer du penge på dine faste månedlige elpriser. 
Det betyder ikke, at du er nødt til at bekymre dig om at komme hjem til en sweltering bopæl efter en lang dag. Du kan oprette en temperatur for, at klimaanlægget springer på for at sikre, at dit hus aldrig bliver for varmt, mens du er væk, eller få en programmerbar termostat, der gør det muligt for dig at etablere en timer til, når du er hjemme eller væk . På denne måde behøver du aldrig at bekymre sig om ved et uheld at lade klimaanlægget løbe hele dagen og også ratcheting den elektriske regning.

Hold døre og også Windows lukket

ACG er det meget bedre at køre mit klimaanlæg gennem hele dagen 

Du kan gøre andre ting for at hjælpe dit klimaanlæg køre meget mere effektivt også. Sørg for, at dine døre og vinduer lukkes for at sikre, at den kølige luft ikke forlader regelmæssigt og også holder din AC-enhed i gang. Tegningstoner eller persienner på tværs af hjemmevinduer hjælper også.

Juster filtrene konsistent

ACG er det meget bedre at køre mit klimaanlæg gennem hele dagen 

En anden meget let, men typisk overset teknik til at hjælpe dit klimaanlæg er at rutinemæssigt ændre luftfiltrene. Det hjælper ikke kun med din klimaanlægs effektivitet, men det opretholder også luften i dit husrensemiddel. Kontroller filtre konsekvent og skift efter behov.

Vedligeholdelseskontrol

Air Conditioning Guys Er det meget bedre at køre min klimaanlæg hele dagen 

Sørg for at ductwork er klart, så godt som dine kølemiddelniveauer får parat, kan sætte dig lidt tilbage, men vil helt sikkert spare dig for lån på din elregning i fremtiden.

Sådan reduceres dit opholds airconditionforbrug

Så snart temperaturniveauerne kommer til 80'erne og også 90'erne, tænder du sandsynligvis din ducted air conditioning system. Men mens dit hjem komfort system kan gøre dig virkelig føler sig køligere og også mere løsnet op, kan det faktisk skade dit budget. Brug af dit klimaanlæg kan øge dine energikostnader væsentligt. Du kan lukke afsted hundreder af bukke i løbet af sommeren. Men det er muligt at være behagelig og stadig minimere dine regninger; Følgende seks tips kan hjælpe dig med at spare på omkostninger til aircondition. 

Vedligehold dit filter ren

Hvornår er sidste gang du ændrede enhedens luftfilter? Hvis det har været et stykke tid, kan det samle sig med snavs og også støv, der reducerer luftstrømmen. Tag et kig på systemets luftfiltre en gang om måneden samt ryd eller udskift filtre, når det er nødvendigt. Holde dem rydde kan reducere strømforbruget med overalt fra 5 procent til 15 procent. 

Hvis du har svært ved at huske at inspicere filteret, har nogle termostater forslagslampe, der helt sikkert vil ændre skyggen, når filteret skal udskiftes.

samsung air conditioning sydney

Bevar luftkanaler og ventilationskanaler

Hvis du bruger en primær klimaanlæg, skal du sørge for, at luftkanalerne er korrekt beskyttet, især dem der passerer gennem loftet eller andre steder, der ikke er kølige. Du kan ønske at have en ekspert kontrol for huller eller lækager i kanalerne en gang om året. 

Air duct tape kan tilbyde et kortvarigt reparationsarbejde, men på et tidspunkt skal huller og lækager være fagligt fast. Hvis du har værelser i dit hjem, som du ikke ofte bruger, såsom et gæstesoveværelse, skal du lukke dørene og lukke ventilationskanalerne for at spare penge på strøm.

Se efter hjemlækninger

Sørg for, at luften ikke løber væk med unødvendige åbninger som f.eks. Pejsdæmpere, døre eller vinduer. Tag en god overvejelse om sælerne omkring disse steder for at se, om vejrtilstand fjernelse eller caulk skal bruges. Fortrinsvis vil du kontrollere for lækager, før du tænder klimaanlægget i begyndelsen af ​​sommertiden.

Minimer varme kilder

Mens naturligt lys er dejligt, om sommeren kan sollysets stråler øge temperaturen i dit hus. Luk blinds og også gardiner eller køb strømforsyningsgardiner for at minimere udvendig varme. 

Hold varmeproducerende enheder, såsom fjernsyn eller lamper, langt fra termostaten. Den varme, de genererer, kan få din termostat til at tro, at det kræver at fungere hårdere for at afkøle rummet, ved at bruge mere strøm. 

Kogning, bagning eller ved hjælp af forskellige andre enheder kan desuden øge temperaturniveauet inden for, tvinge dit klimaanlæg til at arbejde hårdere, så begrænse disse aktiviteter i hele de varmeste timer på dagen.

Brugsfans taktisk

Følgere kan desuden hjælpe med at afkøle dit hus til en brøkdel af bekostningen af ​​et klimaanlæg. Selvom det ikke er sandsynligt, at en tilhænger kan erstatte din A / C-enhed helt, kan en fan være et fantastisk supplement. På mildere dage, ved at udnytte simpelthen fans kan spare så længe som 60 procent på din strømudgift. Placer dem tæt på eller i vinduer, og prøv også at udvikle krydstogter når det er muligt. 

Opret et realistisk temperaturniveau

Transformere din termostat til 78 niveauer Fahrenheit er et af de mest effektive opsætninger til dit klimaanlæg i varmere måneder. Faldende din bolig er lavere temperatur, som til 72 grader, kunne øge dine klimaanlæg med så højt som 47 procent. 

Og når det er varmt, skal du ikke indstille klimaanlægget ved en meget lavere temperatur. Mens du måske går ud fra, at enheden arbejder hurtigere, hjælper det i virkeligheden ikke med at køle lokalet hurtigere. 

For yderligere oplysninger om at holde dit klimaanlæg kørende, kontakt os på Aircondition Sydney .

Gennemgå os

 

Air Conditioning Sydney Video


Related  tags:- air conditioning, ducted air conditioning sydney, air conditioning sydney, ducted air conditioning sydney prices, commercial air conditioning sydney, industrial air conditioning sydney, air conditioning installation sydney, fujitsu ducted air conditioning prices, daikin ducted air conditioning prices, ducted air conditioning cost calculator, ducted air conditioning reviews, ducted air conditioning installation, coral air conditioning, air conditioning service sydney, best split system air conditioner reviews, best reverse cycle air conditioner 2017, best split system air conditioner 2017, best split system air conditioner brands, quietest split system air conditioner, most energy efficient split system air conditioner, air conditioning installation northern beaches, air conditioner installation cost, ducted air conditioning sydney, air conditioning services sydney, air conditioning baulkham hills, air conditioning castle hill, air conditioning sydney reviews, apex air conditioning sydney, air conditioning specials sydney, air conditioning hills district, how much does ducted air conditioning cost to run, ducted air conditioning brisbane specials, commercial air conditioning installation sydney, critical air conditioning, imperial air conditioning sydney, air conditioning quotes sydney, best inverter air


https://rfe.blob.core.windows.net/commercialcleaningsydney/Is-it-better-to-run-air-conditioning-at-your-home-all-day.html
https://s3.amazonaws.com/rfeaws/Is-it-better-to-run-air-conditioning-at-your-home-all-day.html
https://storage.googleapis.com/acgrfr/Is-it-better-to-run-air-conditioning-at-your-home-all-day.html
https://filedn.com/l3WtewYIejW0xzMreTVtocf/mypublic/Is-it-better-to-run-air-conditioning-at-your-home-all-day.html

Find Us Here:














air conditioning
air conditioning sydney
ducted air conditioning sydney prices
commercial air conditioning sydney
industrial air conditioning sydney
air conditioning installation sydney
fujitsu ducted air conditioning prices
daikin ducted air conditioning prices

Comments

Popular Posts